Bilecik Belediye Başkanı Yağcı Açıklaması

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Türkiye'nin en güzel şehri Bilecik olacak, en mutlu insanları Bilecik'te yaşayacak. Bizim iddiamız budur" dedi.

Yağcı, yağcı yaptığı açıklamada, önceden hayal dahi edilemeyen birçok projeyi gerçekleştirdiklerini ve lazım olanın ise birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek, bunu gerçekleştirdikleri zaman Bilecik olarak yapamayacakları hiçbir çalışmanın olamayacağını kaydetti.

"Türkiye'nin en güzel otogarı, kongre ve kültür merkezleri ve spor tesisleri" bizde olacak ifadesinde bulunan Yağcı, şunları söyledi:
"Türkiye'nin en güzel şehri Bilecik olacak, en mutlu insanları Bilecik'te yaşayacak. İddiamız bu. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın da her zaman teminatı oldu. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Çocuklarımız ile huzurlu bir şekilde yaşayalım. 2004 yılından itibaren hayalim olan bir projem var. Bilecik'in en yüksek tepesine eğitim, bilim ve deney merkezi yapacağız. Türkiye'nin en kapsamlı, özel amfi tiyatroları da içinde olan trafik eğitimi verilirken, çocukların eğleneceği büyük bir projeyi gerçekleştireceğiz. Burada akülü arabalarla yarışlar yapacak, trafik kurallarını uygulayarak, öğrenmiş olacaklar. Yeni dönem hizmetleri içerisinde her mahallede bulunan mahalle konakları gibi çocuklarımız için 'bilgi evler' inşa edeceğiz."
Kaynak: AA