Kadıoğlu Önce Sokak, Ardından Salon İftarına Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ramazan akşamlarında sokak iftarları dışında dernek, sivil toplum kurumları ile diğer kitle ve grupları da unutmayarak iftar programlarına katıldı.


Başkan Kadıoğlu önceki gün Fatih ve Talatpaşa mahalleleri sokak iftarına katılarak burada vatandaşlara birlik mesajları verdi. Kadıoğlu, “Bizi birbirimize düşürmek isteyenleri Rabbim rahmetiyle imtihan etsin. İnşallah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine milletimizin birlik beraberliği daha çok pekişir. Kardeşlik ve barışın pekişmesi dileğiyle insanlık inşallah Allah’ın istediği noktaya varır. Oruçların tutulduğu, ibadetlerin yoğun olarak gerçekleştiği bu Ramazan ayında hepinize sağlık, sıhhat diliyorum” dedi.

BAŞKAN KADIOĞLU GENÇLERİN İFTARINDA ÇAY SOHBETİ YAPTI
Sokak iftarı sonrasında Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Bir Gençlik tarafından Esenkent Hasbahçe Restoran'da düzenlenen iftar programına katıldı.

Yüzlerce genç Esenyurtlunun katıldığı programda organizasyonu gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve Başkan Danışmanı Serkan Kara açılış konuşması gerçekleştirdi. Kara, “Günümüzde maalesef gençlerimiz birçok şeyin farkında değil ve yitip gitmekteler. Buna engel olabilmek için bizler de çaba gösteriyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu gençlere yönelik hep iyi çalışmalar yapmaktadır. Bizler ülkemize ve milletimize faydalı olmak için ilim sahibi Peygamberimizin kutlu yolunda ve Allah’ın kelamını söyleyen gençleri bir araya getirdik. Belediye Başkanımızı da bugün aramızda ağırlamak bizim için son derece memnuniyet vericidir” diye konuştu.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN BİLİNÇLİ OLMALISINIZ”
Gençlerin programına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak yaptığı konuşmasında, gençlerin dünyada ve Türkiye’de yaşananları iyi görmeleri, kendilerini ülke ve millet için iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Kadıoğlu, “Dünyada gayrimüslimlerin kardeşliği inanç gereği gerçekleşmiş. Bunların başında Yahudi kardeşliği, siyonizmin kardeşliği geliyor. Bizler de Müslümanlar ancak kardeş olabilir diyoruz. Fakat Müslümanların artık uyanması lazım, kardeş olması lazım diyoruz. Ama batıdaki güçler bir Müslümanın başka bir Müslüman ile bir araya gelmesine engel oluyorlar. Sizler de Müslüman gençler olarak bu ülkenin birer evladı olarak güçlü bir Türkiye için siyasette, ticarette ve bürokraside birbirinizi iyi tanımalısınız. Bu kaynaşma ile Başbakanımızın dediği gibi birbirinizle yol arkadaşları olmalısınız. Eğer kendinizi bu yolda geliştirirseniz ve bizim desteklerimizle ileriye dönük bakarsanız ülkenize ve milletinize büyük işler yapan faydalı, şanslı kişiler sizler olabilirsiniz” dedi.

Kaynak: İHA