Kaymakam ve Başkandan Cem Evi Ziyareti

Balıkesir’in Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan ve Ak Partili Belediye Başkanı İsmail Avcı, Akyar Mahallesi’ndeki cem evini ziyaret etti.

Kaymakam ve Başkandan Cem Evi Ziyareti

Belediye, her akşam bir mahalle veya köyde iftar yemeği verirken, Mecidiye Mahallesi’ndeki iftara katılan Kaymakam ve Belediye Başkanı, dönüşte de cem evi ziyareti yaptı. Köyden mahalleye dönüştürülen Mecidiye mahallesinde verilen iftara komşu köyler de katıldı.

İftardan ayrılan Kaymakam Barış Aktan ve Belediye Başkanı İsmail Avcı, dönüşte, iki kilometre yakınında bulunan Alevi köyü olan Akyar köyünü ziyaret ettiler Muhtar Evrim Ayhan ve CHP’li Belediye meclis üyesi Yılmaz Yıldırım ve köylüler karşıladı. Akyar köyü Cem evinde hoş sohbetler edildi içilen çayların ardından Mardin de yıllar önce şehit olan Bakırcı oğlu asker ailesinin evi de ziyaret edildi.

Kaymakam Barış Aktan, köy ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, her zaman kapısının açık olduğunu söyledi.

Ramazan boyunca, mahalle ve köylerde iftar programlarının devam edeceğini anlatan Belediye Başkanı İsmail Avcı da, her zaman halkla iç içe olduklarını söyledi.

Kaymakam ve Belediye Başkanı, muhtar Evrim Ayhan ve köylülere teşekkür etti. Ziyaretten çok memnun olduğunu anlatan Muhtar Evrim Ayhan da, konaklarına teşekkür ederken, köy çıkışına kadar uğurladı.
Kaynak: İHA