Artvin Valisi Cirit, Çocukların Bayramlarını Kutladı

Artvin Valisi Kemal Cirit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evi ile Yetiştirme Yurdu'nda kalan bir grup öğrenciyi makamında kabul ederek, yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Cirit, Çocuk Evi ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan Yener Berçin, Kadir Kanra, Tuğçe Uçar ile Çimen Yalvaç'ı makamında kabul etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Cirit, okuldaki ders notları hakkında bilgi alarak ileride hangi mesleği düşündüklerini sordu.
Vali Cirit'e teşekkür eden çocuklar ise derslerine daha çok çalışıp kendi ayakları üzerinde durarak ülkeye faydalı birer fert olmak istediklerini dile getirdi.
Vali Cirit, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 21 Haziran'da Tokat'ta düzenlenen Kültür Köprüsü Projesi Türkiye finallerinde Türkiye birincisi olan Tuğçe Uçar'ı tebrik etti.
Uçar'ın birincilik elde ettiği şiiri bir kez daha dinleyen Vali Cirit, Valilik olarak her zaman başarılı öğrencileri desteklediklerini belirterek, başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Vali Cirit, Ramazan Bayramı'nı kutladığı çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Karameşe, Yetiştirme Yurdu Müdürü Ali Emre Tuzcu ile Çocuk Evleri Müdürü Ömer Avcı hazır da bulundu.
Kaynak: AA