Chp, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Hem ülke hem de İslam coğrafyasının sorunlarını bilen ve vakıf olan Sayın İhsanoğlu, Türkiye’nin uzlaşma adayına halkımızdan destek istiyoruz" dedi.

Chp, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi

Gündüzbey Yeşilpark tesislerinde basın mensuplarına iftar yemeği veren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, basın mensuplarının zor şartlarda çalıştığını belirterek, şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini bildirdi

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine de temas eden Enver Kiraz, “7-8 partinin destek verdiği Sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok farklı görüşlerin cumhurbaşkanı adayı olan sayın İhsanoğlu ile yola çıkmış bulunuyoruz. Hem ülke, hem de İslam coğrafyasının sorunlarını bilen ve vakıf olan sayın İhsanoğlu'na, Türkiye’nin uzlaşma adayına halkımızdan destek istiyoruz” dedi.

İftar yemeğine, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ile parti yöneticileri de katıldı.

Kaynak: İHA