Belediye Başkan Vekili Yerli, Dağ Evlerinde İncelemede Bulundu

Artvin Belediye Başkan Vekili Zafer Yerli, belediyenin Hopa Kemalpaşa beldesinde sahip olduğu 2 dağ evinde incelemelerde bulundu.

Yerli, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Mali İşler Müdürü Uğur Yilmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Oğuzhan Pehlevan ile gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Kemalpaşa beldesindeki 2 dağ evinin Artvin Belediyesine uzak olduğu için kontrolünün yapılamadığını ve yapılan yatırımın zarar gördüğünü belirtti.

Yaptıkları incelemede evlerden birinin dış kapısının zorla kırılıp içeri girildiği, evlerin çevredekiler tarafından izinsiz kullanıldığını tespit ettiklerini anlatan Yerli, "Aslında evler mekan ve manzara açısından çok güzel bir yerde. Deniz manzaralı, ağaçların içerisinde. Çevre düzenlemesi ve ev içerisinde bir kaç şey elden geçtikten sonra hizmet verebilecek seviyede olur. Artvin Belediyesi olarak burası mücavir alan dışında olduğundan çok fazla ödenek ayırıp iş yapamıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda belediye olarak yapılan taş duvarları sayıştay denetimine girmiş. Bu yüzden belediye olarak buraya bir çözüm getirip hizmete sokmanın yollarını arayacağız" dedi.

Kaynak: AA