Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilat Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, “Beldelerimizi, köylerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.


AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından bugün termal bir otelde iftar yemeği verildi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile açılan oruçların ardından bir konuşma yapan Bülent Eser, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak seçimlere hazırlandıklarını ifade etti.

Eser, “Her yıl Ramazan'da geleneksel olarak merkez ilçe başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar yemeğini düzenledik bugün. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de 20 günlük kısa bir süre kaldı. Seçim çalışmalarına da başladık bu arada. Ayrıca 30 Mart yerel seçimlerinden çalışan arkadaşlarımıza teşekkür belgesi de sunduk bugün. İnşallah bu belgeleri tamamına ulaştıracağız. Seçim çalışmalarımız bundan sonra daha fazla devam edecek. Cumhurbaşkanı adayımız 13 Temmuz’da kesinleşti. İnşallah bundan sonra beldelerimizi, köylerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza başlayacağız. Bu seçim çalışmaları yerel ya da genel seçimler gibi değil daha çok aday odaklı devam ediyor. Biz de burada bakanlarımız ve milletvekillerimizle dolaşıp hedeflerimizi, çalışmalarımızı aktaracağız. Bu şekilde bir çalışma yapacağız” dedi.

Konuşmanın ardından iftar yemeği, yerel seçimlerde üstün hizmet gösteren teşkilat üyelerine teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA