'Vodafone Freezone Açık Hava Sineması' Bilgi Üniversitesi'nde Başlıyor

Vodafone FreeZone'un gençlere yazlık sinema keyfini yaşatacağı Açık Hava Sineması, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde başlıyor.

Vodafone açıklamasına göre, Açık Hava Sineması film gösterimleri 6 Eylül'e kadar çarşamba, cuma ve cumartesi günleri akşam saat 21.30'da gerçekleşecek.
Ayrıca, Vodafone FreeZone'un 2 yıldan fazla süredir devam eden "Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası" aracılığıyla da bir bilet alana, bir bilet hediye edilecek. Vodafone FreeZone Açıkhava Sineması için biletler, Bilgi Üniversitesi sinema gişesi ve Biletix'ten temin edilebilecek. Vodafone FreeZone'luların hediye biletlerini almak için ise "ACIKHAVA" yazıp "6666"ya göndermesi yeterli oluyor.
Vodafone FreeZone'un sinema fırsatı, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebilen Vodafone Avantaj Cepte mobil uygulaması üzerinden de kullanılabiliyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmak üzere hayata geçirdikleri Vodafone FreeZone markasıyla, hedeflerinin gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak olduğunu dile getirdi.
Buruk, sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en fazla vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle bu alanı sahiplenmek üzere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Üçüncü yılına girdiğimiz Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası'yla, Vodafone FreeZone'lu gençlere 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye ediyoruz. Buna paralel olarak gençlerin usta yönetmenlerin ödüllü filmlerini özgürce keşfedebilmeleri için İKSV Filmekimi'nin, gençlerin merakla bekledikleri Beatiful Creatures, Hunger Games: Ateşi Yakalamak gibi hit filmlerin sponsorluğunu yapıyor, FreeZone'luların vizyon filmlerini herkesten önce izlemesi için özel galalar ve ön gösterimler gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
Bu yıl, gençlerin yazın da sinema keyfini doya doya yaşayabilmeleri için Vodafone FreeZone Açık Hava Sineması'nı, Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde hayata geçirdiklerini kaydeden Buruk, "Vodafone FreeZone Açık Hava Sineması vasıtasıyla gençlerle İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul'un kültür, sanat ve eğitimi iç içe geçiren ortamında buluşmaktan heyecan duyuyor, bu vesileyle onları FreeZone'un özgür dünyasına davet ediyoruz" değerlendirmelerini yaptı.
Kaynak: AA