Manavgatspor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 3. Lig takımlarından Manavgatspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Manavgatspor, geçen sezon Cizre Basraspor forması giyen forvet Adil Arıcı, Sandıklıspor'dan solbek Deniz Keskin ve Muratpaşa Belediyespor'dan santrfor Emrah Şenol ile anlaşma imzaladı. Orta saha oyuncusu Anıl Yıldırım'ın sözleşmesi de 2 yıl uzatıldı.
Manavgatspor, daha önce de İçel Akdeniz Belediyesi'nden 5 genç ile Adıyamanspor'dan Feyyaz Belen ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden Fatih Arat'ı kadrosuna dahil etmişti.
Manavgatspor Başkan Yardımcısı Kamil Atalay, Adil Arıcı ile 1, Anıl Yıldırım ile 2, Deniz Keskin ve Emrah Şenol ile üçer yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Geçen yıl kadrolarında bulunan ve sözleşmesi devam eden Salih Zafer Kurşunlu ile sözleşmenin karşılıkla feshedildiğini bildiren Atalay, Alihan ve İlker için tekliflerini verdiklerini, haber beklediklerini kaydetti.

Antalyaspor A-2 takımından 3, profesyonel takımdan 2 oyuncu ile her konuda anlaştıklarını ve yakında sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Atalay, şöyle konuştu:
"Manavgatspor, yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz'da tesislerinde başlayacak. 7 Ağustos'ta 12 günlük Nevşehir kampı yapılacak. Manavgatspor olarak maçlarımızı Atatürk Stadı'nda oynamak istediğimizi daha önce belirtmiştik. Ne var ki şuana kadar ne Manavgat Belediyesinden bu konuda cevap geldi ne de maçlarımızı bu statta oynayabilmemiz için eksikler tamamlandı. Şu an için maçlarımızı Evrenseki'de oynayacağımız görülüyor."
Kaynak: AA