Bozüyük Tso'dan Engelliler Derneği'ne Gıda Yardımı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Engelliler Derneği üyelerine gıda yardımı yapıldı.

Bozüyük Tso'dan Engelliler Derneği'ne Gıda Yardımı

Dernek üyeleri adına yardımları kabul eden Başkan İsmail Çelik, bu desteğin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Çelik, "Rahmet ve bereketin bol olduğu on bir ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle derneğimizin talebi üzerine Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi engellilerimize teslim edilmek üzere erzak paketi desteği sağlanmıştır. Bu mübarek ayda engellilerimize karşı göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve yönetim kuruluna, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlardan faydalanan vatandaşlarımızın hayır dualarını aldıklarını belirtmek isterim. Ayrıca isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşımız da ihtiyaç sahibi bir engelli üyemize verilmek üzere bir adet manuel tekerlekli sandalye bağışlamışlardır. Yine bu mübarek ayda fitre ve zekatları ile bizlere destek olmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızın bağışlarını bekliyor. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA