Yenimek’te Buruk Yılsonu Heyecanı

Çayyolu YENİMEK kursiyerleri, son yılsonu sergisiyle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a veda etti.

Yenimek’te Buruk Yılsonu Heyecanı
Yaşar, ilçe genelinde kurs merkezinin teker teker yılsonu sergilerini açarken Çayyolu’nda hüzün vardı. Son serginin açılışını Yaşar, usta sinema oyuncusu Ayten Gökçer ile birlikte yaptı.
Kadınların sosyal hayata katılmaları, üretmeleri, aile ekonomisine katkıda bulunmaları ve günümüzde unutulmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 5 yıldır hizmet veren Yenimahalle Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’ndan Çayyolu Kurs Merkezi öğrencilerinin son sergisi, herkesi duygulandırdı. Açılışta bir konuşma yaparak kursiyerlere veda eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “12 bin kursiyeri, 250 öğretmeni ve 80 branşıyla YENİMEK artık marka olmuştur. Göreve geldiğimiz günden beri Çayyolu bölgesine söz verdiğimiz tüm yatırımları yaptık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hakkınızı helal edin” dedi.

Yaşar, konuşmasının ardından CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve oyuncu Ayten Gökçer’le birlikte açılış kurdelesini keserek, heykel, resim, tel kırma, takı, makine nakışı, mefruşat, rölyef, 3 boyutlu resim, ahşap boyama gibi çeşitli dallarda ortaya çıkan el emeklerini yakından inceledi

Kaynak: İHA