Eski Milletvekili Bahadır’dan Başkan Balta'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Doğru Yol Partisi 20. dönem Trabzon eski Milletvekili Yusuf Bahadır, 30 Mart yerel seçimlerinde Vakfıkebir Belediye Başkanlığını kazanan Muhammet Balta’ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Eski Milletvekili Bahadır’dan Başkan Balta'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

20. Dönem Trabzon eski Milletvekili Yusuf Bahadır, Vakfıkebir Belediyesi Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Genç ve dinamik bir arkadaşımız. Hizmet yapacak olanların genç ve dinamik olması lazım. Başkanımızda genç bir arkadaşımız kendisinin iyi hizmetler yapacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, Vakfıkebir için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını belirterek, “Sayın vekilimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisinin deneyim ve tecrübelerinden faydalanacağız. Buna bizim ve Vakfıkebir’in ihtiyacı var. Kendisi yıllarca vekilliğimizi yapmış bir büyüğümüz kendilerinin tecrübeleri bize ışık olacaktır. Tecrübe ve deneyimleriyle bizlere yardımlarını esirgemeyeceğinden hiç kuşkumuz yok. Nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum ve sağlıklar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA