Uşaklı Firma 175 Çalışanını Moral ve Motivasyon Gezisine Çıkardı

Uşak’ta faaliyet gösteren bir firma, 175 personeli için İstanbul’un tarihi ve turistlik yerlerine moral ve motivasyon gezisi düzenledi.

Uşaklı Firma 175 Çalışanını Moral ve Motivasyon Gezisine Çıkardı

Geçen yıl düzenledikleri Çanakkale Şehitliği gezisinin ardından bu yıl da İstanbul’a moral ve motivasyon gezisi düzenleyen Yıldırımlar Baskı Boya A.Ş. firması çalışanları İstanbul’un tarihi ve turistlik mekânlarını yakından görme fırsatı buldular. Uşak’tan 4 otobüs ve 175 kişi ile yola çıkan kafileye 4 adet rehber eşlik etti.

Kafile geziye Eyüp Sultan Camii’de sabah namazı ve kahvaltı ile başladı.

Ardından tekne ile Boğaz turu gerçekleştiren kafile daha sonra, İstanbul’un önemli tarihi turistlik yerlerinden Sultan Ahmet Camii, Ayasofya, Topkapı Sarayı’nı gezdiler.

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Yıldırımlar Baskı Boya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım “Personelimiz için her yıl düzenlediğimiz moral ve motivasyon gezilerimize devam ediyoruz, bu yıl personellerimizin de isteği üzerine gezimizi İstanbul’a gerçekleştirdik. Firma olarak personellerimizin birbirleri ile olan diyaloglarının artması, moral ve motivasyonlarının yükselmesi, iş stresinden uzaklaşmalarını, arkadaşlık ve dostluklarının güçlenmesini hedefliyor, bu tip organizasyonlarımızla bunu gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Çalışma arkadaşlarımızın mutlu olması bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Son olarak Büyük Çamlıca bölgesini gezen kafile bu ziyaretinin ardından İstanbul gezisini tamamladı.
Kaynak: İHA