Siyaset Akademisi Derece Yapan Meryem Düğer’in Sevinci

AK Parti 16. Dönem Siyaset Akademisi ‘Lider Ülke Türkiye’ Yerel Yönetimler 4 programı kapsamında dereceye girenler arasında yer alan Meryem Düğer, plaketini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Siyaset Akademisi Derece Yapan Meryem Düğer’in Sevinci

16. Dönem Siyaset Akademisi’nin ‘Lider Ülke Türkiye’, Yerel Yönetimler 4 programı kapsamında organize edilen ödül töreni Ankara’ da gerçekleştirildi.

16. Dönem Siyaset Akademisi sınavında Türkiye 3.sü olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Meryem Düğer plaketini ve ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından düzenlenen programda 16. dönem siyaset akademisi il birincileri ile Türkiye çapında ilk 5’e giren kursiyerlere ödülleri verildi

Törenin ardından kısa bir açıklama yapan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Meryem Düğer, “16. Dönem Siyaset Akademisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırşehir’de de düzenlenmişti. Bende bu akademiye başvuru yaptım ve alanında uzman hocalardan 6 hafta eğitim aldım. Önce Kırşehir’de düzenlenen sınava girerek derece yaptım. Sonra Türkiye genelinde, illerinde derece alanların katıldığı sınava katılarak Türkiye 3.’sü oldum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan plaket almanın ve ilimizi Türkiye sıralamasında ilk 3’e getirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadım” dedi.

Kaynak: İHA