Deniz Harp Okulu Öğrencileri Çanakkale'de

CHP Didim İlçe Örgütü'nün olağan üstü genel kurulunda, mevcut kayyum heyeti başkanı Gökmen Karataş başkanlığa seçildi.

CHP Didim İlçe Örgütü olağan üstü genel kurulu, belediye düğün salonunda yapıldı.
Gökmen Karataş ile Hüseyin Yıldız'ın başkanlık yarışında, 161 delegeden 150'si sandığa gitti. Karataş, 77 oy alarak başkanlığa seçildi. Diğer aday Hüseyin Yıldız ise 73 oy aldı.
- Çine'de bayrak töreni
Çine Mutaflar Mahallesi'nde, askere gidecek 12 gencin talebi üzerine belediye tarafından bayrak direği dikildi. Bayrak, tören ile göndere çekildi.
Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut'tan mahallelerine bayrak direği isteyen 12 gencin isteği üzerine düğün salonu yanına törenle bayrak direği dikildi. Ardından ise Türk bayrağı göndere çekildi. Etkinlikte, havai fişek gösterisi yapıldı.
Askere gidecek gençler, direğin yanında bulunan kayanın üzerine "Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" yazdı.
-Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Haftası
Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Liman Başkanlığı'nca, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında denizcilik yarışması düzenlendi.

Atatürk Bulvarı'ndaki halk plajındaki yarışmada, halat çekme,13 yaş altı ve 13 yaş üstü bay ve bayan yüzme, pancar motorlu tekne yarışları yapıldı.
Su sporları gösterilerinin sunulduğu etkinlikte, dereceye girenlere Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ödül verdi.
-Kuşadası'nda motosiklet festivali
Kuşadası Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği 8. Kuşadası Motosiklet Festivali ilgi gördü.
Festival, 514 motosiklet tutkununun katılımı ile gerçekleşti. İzmir, Aydın, Muğla, Denizli başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinden gelen motosiklet sevdalıları 8. kez Kuşadası'nda buluştu.
Yılancıburnu mevkiinde düzenlenen alanda buluşan motosiklet tutkunları, etkinlikler ile neşeli dakikalar yaşadı.
Kuşadası Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Aktaş, "2007 yılından beri gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Kuşadası Motosiklet Festivali bu yıl Yılancıburnu mevkisinde gerçekleştiriliyor. Ücretsiz olan festival boyunca çeşitli etkinlikler yapılacak" dedi.


Kaynak: AA