Forum Gaziantep’te Kadınlar Kulübü Etkinlikleri

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri, seramik boyama atölyesi ile başladı.

Forum Gaziantep’te Kadınlar Kulübü Etkinlikleri

Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatan, Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, bundan sonra her ayın üçüncü Cumartesi günü Kadınlar Kulübü etkinlikleri ile kadınların el becerilerini geliştirerek keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlayacak.

Forum Gaziantep, etkinlikler kapsamında seramik boyama atölyesi, tuval üzeri transfer tekniği ile tablo yapımı atölyesi, taş dekupaj atölyesi gibi birbirinden farklı ve özel atölyeler kurarak Gaziantepli kadınlara uzmanlar eşliğinde ücretsiz olarak eğitim verecek ve yapılan çalışmaları kendilerine hediye edecek.

Hayatına farklı bir bakış açısı kazandırmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyen tüm kadınları her ayın üçüncü cumartesi günü davet eden Forum Gaziantep, sosyalleşerek ve eğlenerek alışveriş keyfini yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya aday görünüyor.

Düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar da alışverişin yanı sıra el becerilerini geliştirerek keyifli bir zaman geçirdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Forum Gaziantep’e etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

Etkinliğe destek vermek için İçel’den gelen Eğitmen Gülten Çavuş, etkinlik ile igili bilgi vererek, “Bugün burada farklı seramik çalışmalarını renklendirerek, dekoratif hale getiriyoruz. Aynı zamanda da katılan kadınların içgüdüsel olarak hem yaşam kalitelerini hem renk kavramlarına göre hayata bakış açılarını bu anlamda onlara yardımcı oluyoruz. Katılım ve yoğunluk çok iyi. Forum Gaziatentep’e bu etkinliği yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA