Ak Parti Siirt İl Başkanı Sevgili Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Fevzi Sevgili, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde bizim gönlümüzdeki aday Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

AK Parti Genel Merkezi'nce AK Parti İl Başkanı Nihat Yumuk'un istifasıyla boşalan göreve getirilen Sevgili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin en yüksek yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirtti.

İl Başkanlığı görevini kendisine layık gördüğünden dolayı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Sevgili, "Hedefimiz, AK Parti'yi en yüksek yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktır. Siirt'teki dengelere göre, kardeşlik içerisinde AK Parti'yi en yüksek noktalara taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın aday olmasını istediğini ifade eden Sevgili, şunları kaydetti:
"Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde bizim gönlümüzdeki aday Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Eniştesi Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Başbakanlık görevine getiren Siirt, dünya lideri Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı görevine de yükseltecektir. Oluşturacağımız yönetimle partimizi daha da yükseltip halkımıza da en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız."
Kaynak: AA