Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı

Kütahya, Manisa, Afyonkarahisar ve Uşak'ı kapsayan ve TR33 bölgesi olarak da adlandırılan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya'da gerçekleştirildi.

Valilikte gerçekleştirilen bu yılın 6. yönetim kurulu toplantısı, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, son Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar'a Hakan Yusuf Güner'in ve Manisa'ya da Erdoğan Bektaş'ın atanmasından dolayı hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Güner ve Bektaş'ın bilgi birikimlerinden de yararlanacaklarını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:
''Ajansımız her yılın sonunda, bir sonraki yıl gerçekleştireceği faaliyetlere ve sağlayacağı desteklere ilişkin bir çalışma programı hazırlamakta ve bunu internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşmaktadır. Bugün ilk gündem maddesi olarak, ajansımızın 2015 yılında neler yapması gerektiğine ilişkin değerlendirmemizi yapıp, daha sonra önümüzdeki yılın çalışma programı ve bütçe takvimini oluşturma çalışmalarına başlamış olacağız. Yine, ajansın önümüzdeki yıl yürütülecek olan proje teklif çağrılarının genel çerçevesini görüşeceğiz. 2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı'na sunulan projelerin değerlendirmesini yapacağız. Bu dönem, Program kapsamında Ajansımıza proje sunulmadığı için, muhtemel proje fikirleri ile bu yıl içerisinde desteklenen projelerin durumlarına ilişkin genel bir değerlendirme yapacağız.''
Toplantıda, 4 gündem maddesi daha görüşülerek, önümüzdeki yılın plan ve programı belirlendi.
Toplantıya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA