Vali Balkanlıoğlu'ndan Veda Ziyaretleri

Valiler kararnamesiyle Ordu Valiliği'ne atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarla, derneklere, sivil toplum örgütlerine ve iş adamlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

Balkanlıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Telekom Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü ve İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti.
İl encümen toplantısına katılarak encümen üyelerine veda eden Balkanlıoğlu, İdare Mahkemesi Başkanlığı, Gıda Kontrol ve Tahlil Laboratuvar Müdürlüğü, TCDD 7. Bölge Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından İhsaniye ilçesine de veda ziyaretinde bulundu.
Balkanlıoğlu, yaptığı konuşmada, Valiler kararnamesiyle tayinin Ordu iline çıktığını anımsatarak, "Türkiye'nin incisi konumunda olan Ordu'ya gitmek bizim için mutluluk verici. Fakat Afyonkarahisar'dan ayrılıyor olmamın üzüntüsüyle bu mutluluğu tam manasıyla yaşayamıyorum. Afyonkarahisar'daki görevim süresinde birçok önemli temaslarım oldu. Burada arkadaşlar, dostlar edindik, aramızdaki bağlar o kadar kuvvetliydi ki Afyonkarahisar evim, Afyonkarahisarlılar ailem gibiydi. Bu nedenle Afyonkarahisar'dan ayrılmak benim için çok zor olacak. Bedenen buradan ayrılsam da aklım ve gönlüm burada kalacak. Afyonkarahisar'ın gelişmesini ve büyümesini yakından izleyeceğim. Buradaki başarılı çalışmalar ve ilerlemeler beni ziyadesiyle sevindirmiştir. Bu çalışmaların devam etmesi ise beni son derece memnun edecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA