Karaman Belediyesi'nden Yeşil Alan Çalışması

Karaman Belediyesi, Beyaz Kent Mahallesi’nde bulunan ve yıllardır atıl bir vaziyette duran ağaçlık alanda geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Karaman Belediyesi'nden Yeşil Alan Çalışması

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk arasında “Koruluk” diye bilinen yeşil alanda düzenleme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar tamamlandığında Karaman’ın büyük ve gösterişli bir parkı olacağını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşam sürmesi için, sosyal yaşam alanlarında gerekli iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Başkan Çalışkan, “Belediyemize bağlı ekipler Karaman genelinde çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle, halkımızın hoşça vakit geçirebileceği, günlük yaşantılarının stresinden uzak, yeşillikler içinde huzurlu anlar yaşayabilecekleri sosyal yaşam alanlarını tamamen elden geçiriyoruz. Yıllardır bakıma muhtaç, atıl bir vaziyette kalan bu ağaçlık alan üzerine, yürüyüş yolları, kamelyalar ve aydınlatma çalışmaları yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA