Milli ve İnsani Değerler Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Küçükçekmece’de düzenlenen Milli ve İnsanı Değerler Fotoğraf, Resim, Karikatür ve Davranış Güzeli’ yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Milli ve İnsani Değerler Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen ‘Milli ve İnsanı Değerler Fotoğraf, Resim, Karikatür ve Davranış Güzeli’ yarışmasında dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece Belediyesi olarak kültür faaliyetlerini artırarak devam ettirdiklerine dikkat çekti. Şencan, “Sizler, milli ve insani değerlerle ilgili güzel çalışmalar ortaya koydunuz. İnanıyorum ki, milli ve insani değerlerimize sahip çıkacak nesiller yetişiyor” diyerek, tüm öğrencileri tebrik etti.

ŞİİR DİNLETİSİ İLGİYLE İZLENDİ
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde İstanbul ve Küçükçekmece bazında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilere, kalem seti, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon hediye edilirken, okul müdürlerine de günün anısına plaket takdim edildi.

Ödül töreninde İnönü, Taştepe, Sefaköy, Halkalı, Söğütlüçeşme, Cennet, Fatih İkitelli Bilgi Evleri’nden birer öğrencinin seslendirmesiyle gerçekleştirilen şiir dinletisi de ilgiyle izlendi.
Kaynak: İHA