Bto'da Yüksek Tescil Ücreti Ödeyen Üyeler Ödüllendirildi

Biga Ticaret Borsasında (BTO), tüzel ve gerçek kişŸilerde yüksek düzeyde tescil ücreti ödeyen üyeler ödüllendirildi.

BTO BaşŸkanı Mesut Okyay, KöşŸdere Aktivite Merkezi'ndeki törende yaptığŸı konuşŸmada, 1986 yılından bu yana faaliyet gösteren borsanın üyelerinin beklentilerini ön planda tutarak, halka kaliteli hizmet sunmayı amaçladığŸını söyledi.
Borsanın küreselleşŸen piyasa şŸartlarında hizmetlerini üst seviyelerde tutmak için çalışŸmalarını sürdürdüğŸünü ifade eden Okyay, "2008 yılında TSE kalite belgesini, 2010 yılında akreditasyon belgesini alarak üyelerimize çağŸdaşŸ borsacılık anlayışŸı içinde 5 yıldızlı hizmet sunmaya devam etmekteyiz" dedi.

Dünya Gazetesi Yazarı RüşŸtü Bozkurt ise Biga'nın tarım, gıda ve hayvancılıkta büyük potansiyellere sahip olduğŸunu, bunları değŸerlendirmek için yerel lider önderliğŸinde kapsayıcı kurumlar oluşŸturulmasının zenginlik üretimini artıracağŸını aktardı.
KonuşŸmaların ardından, 2012 ve 2013 yılında tüzel ve gerçek kişŸilerde yüksek düzeyde tescil ücreti ödeyen üyelere ödülleri verildi.

Törene, Kaymakam Fatih Genel, Belediye BaşŸkanı İsmail IşŸık, Biga Ticaret ve Sanayi Odası BaşŸkanı şžadan DoğŸan, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
 
Kaynak: AA