Karapınar Güpgüpoğlu Çpl, Üniversite Tercih Günlerine Katıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi, öğrencilerin doğru tercih yapmaları için Üniversite tercih günleri adı altında olan programa katıldı.

Karapınar Güpgüpoğlu Çpl, Üniversite Tercih Günlerine Katıldı

Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi öğrencilerin mesleklerini iyi tanıyabilmeleri ve kendilerinde meslek seçmede yardımcı olması için Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı.

Okul Müdürü Recep Islak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilerin lise hayatından sonraki üniversite yıllardan doğru meslek seçiminin önemli olduğunu belirterek düzenlenen üniversite tercih günlerine katıldıklarını kaydetti.

Islak; “Öğrencilerimizin meslekleri tanımaları, kendilerine meslek seçmede yardımcı olması ve üniversiteleri tanımaları için üniversite tercih günlerine katıldık. Karapınar Galip Güpgüpoğlu ÇPL olarak, öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz çeşitli meslekler, bölümler ve üniversiteler hakkında bilgi sahibi oldular. Meslekler, bölümler ve üniversiteleri birinci elden tanıma şansına sahip oldular. Ayrıca okul müdür yardımcımız Oktay Aksoy, çocuk gelişimi şefi Nebehat Muslubaş ve bilişim teknolojileri şefi Özgür Ataman eşliğinde standları dolaşarak ve seminerde yetkililere akıllarına gelen soruları sorduk v rehberlik almalarını sağladık” dedi.

Öğrenciler program sonunda memnuniyetlerini ifade ederek, fırsatı sundukları için emeği geçen başta müdürleri olmak üzere herkese teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA