Ak Parti Yerel Yönetimler Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya'da, AK Parti Yerel Yönetimler ve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Ahmet Yakupoğlu Toplantı Salonu'nda il ve ilçe teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda, 30 Mart yerel seçimleri değerlendirilerek, bundan sonraki çalışmalar ve hedefler görüşüldü.
Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinde sıkmadıkları el, çalmadıkları kapı bırakmadıklarını söyledi.

Bu dönemde "biz merkezli" çalışacaklarını belirten Saraçoğlu, şöyle konuştu:
''Bizler teşkilatımızla beraber çalışacağız. Katılımcı bir belediyecilik olacağını söylemiştik. Geçen 1,5 ayda da bunu göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ne kadar teşkilatlarımızla, AK Parti'ye gönül verenlerle beraber olursak, o kadar güçlü olacağız demektir. Bize oy vermiş vermemiş, Kütahya merkezinin tüm nüfusuna hizmet edeceğiz. Asla ayrımcılık yapmayacağız. Seçim döneminde paylaştığımız projelerin başlangıcını yaptık. Projelerimiz 5 yıl içinde hayata geçecek. Biz bu projelerin 5 yıl sonra hesabını tek tek vereceğiz. Sosyal projelerle ilgili bazılarını başlattık. Cenaze hizmetlerini isteyen bütün hemşehrilerimize ücretsiz olarak vereceğimizi söyledik. Bunun talimatı verildi.

'Cenazeyle ilgili ücreti ödeyemiyorum' diyen vatandaşlarımızın ağacından, kefeninden, pidesine varıncaya kadar belediye olarak biz karşılayacağız. Yaşlılarımızın bakımı ile ilgili olarak ekibimiz kuruluyor. Camilerimizin temizlenmesi ile ilgili süreç devam ediyor.''
AK Parti İl Başkanı İshak Gazel de Kütahya için birlikte çalışacaklarını ve bu doğrultuda kurum müdürlerini ziyaret ettiklerini dile getirdi.
Hedeflerinin büyük olduğunu ifade eden Gazel, ''Bu ziyaretlerimiz sık bir şekilde devam edecek. Çünkü hedefimiz büyük yolumuzun uzun, bu uzun yolda hepimize çok çetin görevler düşmektedir. AK Parti olarak 12 yılda yaptıklarımız ortadadır. Daha yaşanabilir yeniden büyük bir Türkiye için çalıştığımız bu yolda, Kütahya için yeni bir sayfa açılmıştır'' diye konuştu.

Toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, eski Kütahya milletvekili Alaettin Güven ve diğer ilgileler katıldı.

Kaynak: AA