Kamyonun Altında Kalan Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Esenyurt’ta kamyonun altında kalan hamile kadın hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre kaza, saat 18.00 sıralarında Esenyurt Talatpasa Mahallesi Fatih Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. Oğlu Erenay Altan'ı okuldan alan anne Nahire Altan’a (28) iddiaya göre, yolun karşına geçtiği sırada önündeki kamyonu sollamak isteyen bir otomobil çarptı. Otomobilin yola savurduğu hamile kadın, aynı istikamette seyir halindeki 47 DT 203 plakalı kamyonun altında kaldı. Nahire Altan olay yerinde karnındaki bebeğiyle hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü durmayarak kaçtı. Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan Erenay Altan vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırılırken, anne Altan’ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kadına taksinin çarparak kamyonun altına attığını belirten bir görgü tanığı, “Kadın çocuğunu kurtarıyor ve kendisi kamyonun altında kalarak eziliyor. Taksi sürücüsü kaçıyor. Ne olursa olsun bu bir kaza değildir, bu resmen cinayettir” dedi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatan polis kamyon sürücüsünü gözaltına alırken, kayıplara karışan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA