#selfie Festivali'nde Dereceye Girenler Belli Oldu

Sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği destek ile öne çıkan Taurus AVM'nin sosyal medyada düzenlediği #SelfieFestivali fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu.

#selfie Festivali'nde Dereceye Girenler Belli Oldu

Facebook #selfiefestivali uygulaması üzerinden gönderilen 480 fotoğrafın 171'i AVM takipçileri tarafından oylandı. Uygulama 1 Nisan-1Mayıs tarihleri arasında 51 bin 764 kişi tarafından ziyaret edildi.

Toplam 9 bin 548 oy kullanılan yarışmanın birincisi bin 127 oy alan İlayda Şasmaz oldu. Eren Ersalman 994 oyla ikinci, Arzu Arık ise 789 oyla üçüncü seçildi.

Birbirinden güzel fotoğrafların gönderildiği, büyük ilgi gören yarışmada birinci 2 bin, ikinci bin 500, üçüncü ise bin TL para ödülü almaya hak kazandı.

-HIDRELLEZ'E ÖZEL HEDİYE-
Ankara'nın yeni yaşam merkezi Taurus AVM, bu arada, baharın müjdecisi Hıdrellez’de, ziyaretçilerini özel bir hediye ile karşılıyor.

Taurus AVM, ateş yakma, yumurta boyama gibi geleneksel etkinliklerle dilekler dilenen ve Türkiye’nin dört bir yanında umutla kutlanan Hıdrellez kapsamında, ziyaretçilerine içerisinde birbirinden farklı kır çiçekleri ve mavi ladin gibi 12 çeşit tohum bulunan özel dizayn edilmiş tohum kartları hediye ediyor.

Yenilikçi fikirleri ile dikkati çeken Taurus, bolluk ve bereket getirdiğine inanılan Hıdrellez'de filizlenecek tohumlar ile sürdürülebilir bir dünyaya da dikkati çekiyor

Kaynak: İHA