Emniyet Müdürü Kuru, Vefatının 1. Yılında Anılacak

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Naci Kuru, ölümünün 1. yılında kabrinin bulunduğu Pamukova ilçesinde dualarla anılacak.

Ağrı'nın ardından atandığı Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken, 28 Mayıs 2013'te hayatını kaybeden Kuru, yarın Pamukova Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip okunacak Mevlid-i Şerif'in ardından Merkez Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak.
- Naci Kuru
İlk ve ortaokul öğrenimini Adapazarı'nda tamamladı. Polis Koleji ve Polis Akademisi'ni bitirdikten sonra 1984 yılında komiser yardımcısı olarak göreve başladı.

Uşak, Eskişehir ve Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yıllarında İsviçre-Bern Büyükelçiliği'nde güvenlik ateşeliği görevinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası Kuru, 1997 yılında 4. sınıf emniyet müdürü olarak Bursa'ya atandı.
Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir'de 5 yıl Asayiş Hizmetlerinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2008 yılında 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti.
İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008'de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010'dan itibaren Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken hayatını kaybetti.
Kaynak: AA