Ak Parti Mudanya İlçe Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı, yılın ilk danışma meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Mudanya İlçe Danışma Meclisi Toplandı

Parti binasında Milletvekili İsmet Su’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin ruhuna dualar okundu. 30 Mart’taki yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ön adımı olduğunu belirten İl Başkanvekili Mustafa Yavuz, Mudanya ve Nilüfer’de hedefi aşamadıklarını ifade etti.

Her şeye rağmen Bursa genelindeki başarılardan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yavuz, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin gücünü ortaya çıkarmak istediklerini vurguladı.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ise, partinin 2001 yılında kurulduğunda yoksulluk, yasaklar ve yolsuzluk olarak nitelendirdikleri ‘3Y’ ile mücadele konusunda söz verdiklerini anımsattı. “3Y partinin belkemiğidir, anayasasıdır” diyen Su, “Bunlardan en küçük bir sapma olması halinde bizim hesaba çekilmemiz demektir. 12 yıllık süreç içerisinde biz 8 kez sandığa gittik ve milletimiz bize ‘evet’ dedi.

Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimleri için dokuzuncu kez sandığa gideceğiz. Milletimiz, AK Parti’nin belirleyeceği adaya ‘evet’ diyecektir. Şimdiden yeni Cumhurbaşkanı milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Siyasi konuşmaların ardından İlçe Danışma Meclisi’nin ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti. Yılın ilk danışma meclisi toplantısına, Bursa Milletvekili İsmet Su, İl Başkanvekili Mustafa Yavuz ile İlçe Başkanı Paşabey Arslan, Mudanya Belediye eski başkanı Hasan Aktürk, Güzelyalı Belediye eski başkanı Selçuk Mutlu, Ak Partili belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: İHA