Köprübaşı Belediyesi 150 Bin Tl Ye Çöp Aracı Aldı

Köprübaşı Belediyesi 150 bin TL'ye çöp aracı satın aldı.

Köprübaşı Belediyesi 150 Bin Tl Ye Çöp Aracı Aldı

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen belediyenin daha iyi temizlik hizmeti verebilmesi için 150 bin TL'ye yeni çöp aracı aldı. Belediye Zabıta İşleri Müdürü İdris Türkyılmaz'ın verdiği bilgiye göre; "Çöp araçlarımız borlu ve 42 köyün bağlanmasıyla yetersiz geliyordu bu açığı kapatmak için ve daha temiz Köprübaşı için bu aracı belediyemize ve ilçemize kazandırmaktan son derece mutluyuz" dedi.

Türkyılmaz, teknolojik araçlarla ilçeye hizmet eden Köprübaşı Belediyesi'nin bir yandan rutin temizlik işlerini aksatmadan yürütürken bir yandan da hizmette kaliteyi ön planda tutarak araç filosunu genişlettiğini belirtti.

Müdür İdris Türkyılmaz açıklamasında,"Çevre ve halk sağlığını tehdit eden unsurların önüne geçmek ve daha temiz bir ilçe oluşturabilmek amacıyla temizlik işlerinde araç filosunu güçlendirdik. Bütçemiz imkanları dahilinde mevcut araç parkımızı her geçen gün yenileyerek bölgenin en güçlü araç parkı haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Yeni aracın ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: İHA