Başkan Tuna’dan Gözne Mahallesi’ne Ziyaret

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte beldeyken mahalleye dönüşen Gözne’yi ziyaret etti.

Başkan Tuna’dan Gözne Mahallesi’ne Ziyaret

Toroslar Belediyesi’ne bağlanan 32 köy ve 5 beldeden biri olan Gözne’de daha önce gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili teknik personelinden bilgi alan Belediye Başkanı Tuna, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gözne Mahallesi’ndeki şenlik alanı ve futbol sahasında Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın ile birlikte incelemelerde bulunarak, gerekli düzenlemelerin yapılmasıyla ilgili teknik ekibiyle fikir alışverişinde bulunan Tuna, yeni bağlanan mahallerde hizmetlerin aksamayacağını söyledi.

Başkan Tuna, “Belediyemize yeni bağlanan mahallelerimizi ziyaret ederek, teknik ekibimizle birlikte incelemeler yapıyoruz ve hayata geçireceğimiz projelerimizi tespit ediyoruz. Gözne Mahallesi'nde bulunan ve yıllardır konser ve güreş müsabakaları için kullanılan şenlik alanını revize ederek daha düzenli bir hale getireceğiz. Bu alanı amfi tiyatro şekline dönüştürmeyi planlıyoruz. Futbol sahasında da gerekli düzenlemeleri yapacağız. Tespit ettiğimiz çalışmalara en kısa sürede başlayarak, yaz aylarına bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA