Bozüyük Tso Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısını Yaptı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)'nun 3'üncü olağan müşterek meslek komiteleri toplantısı gerçekleştirildi.

Bozüyük Tso Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısını Yaptı

Toplantıda ilk olarak Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç tarafından açılış konuşması yapıldı. Ardından TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından son 6 aylık dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Buğra Levent, konuşmasında, girişimcilik kursları, eğitim yardımları konusunda bilgi aktardı. Türkiye Kırgızistan İş Forumu'na, BEBKA tanıtım toplantılarına katıldıklarını ve BALO projelerinde yer aldıklarını belirten Levent, Metristepe Zafer Yürüyüşü'ne kalabalık bir grup ile katıldıklarını ve gelecek yıllarda daha organize bir şekilde katılım sağlamaya çalışacaklarını beyan etti. SGK ile uyum ve iletişim içerisinde çalışmaya devam ettiklerini ve yeni binalarına taşınmalarından dolayı kendilerini ziyaret ettikleri ifade eden Levent, yönetici kobi eğitimlerine katılım sağlandığını söyledi.

Buğra Levent, vergi dairesi, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve fabrika ziyaretlerinden bahsetti, fuar gezilerine katılım sağlandığını kaydetti.

Ayrıca Gümrük Müdürlüğünün ilçeye kazandırılması için ellerinden geleni fazlası ile yerine getireceklerini beyan eden Levent, "İşimizi gücümüzü bırakarak davet edildiğimiz her platforma katılmaya çalışıyoruz. Gümrük Müdürlüğünün ilçemize kazandırılması için gerekli şartları fazlası ile taşıdığımıza inanıyorum. Bu noktada üzerimize düşeni fazlası ile yerine getireceğiz ve Gümrük Müdürlüğünü ilçemize kazandıracağız" dedi

Yine Umem Projesi kapsamında meslek edindirme dalında il olarak Türkiye birincisi olduklarını söyleyen ve bu başarıda Bozüyük olarak Bilecik ve diğer ilçelerin toplamından daha fazla paya sahip olduklarını rakamlarıyla ortaya koyan Levent, Umem kursları sonunda bin 51 kursiyer, 882 mezun ve 471 istihdam ile Bilecik ve diğer ilçelerin toplamını geride bıraktıklarını belirtti.

TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile meclis ve komite üyelerinin katıldığı toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent'in konuşmasının ardından karşılıklı fikir alışverişleri ile devam etti.
Kaynak: İHA