Bisikletiyle 360 Kilometre Gidip Annesinin Elini Öpecek

Ezine ilçesinde yaşayan bir market işletmecisi, "Anneler Günü"nde, İzmir'de kardeşinin yanında kalan ve yaklaşık 4 aydır görmediği annesinin elini öpmek için bisikletiyle 360 kilometrelik yolculuğuna başladı.

Bir bisiklet kulübünün üyesi de olan Hulki Ercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesi Şükran Ercan'ı yaklaşık 4 aydır görmediğini söyledi.

Onu çok özlediğini belirten Ercan, hasretini dindirmek ve kendisini dünyaya getirip büyük fedakarlıklarla büyüten annesine vicdani borcunu ödemek için bisikletle İzmir'e gitmeye karar verdiğini dile getirdi.
Ziyaretinin, annesi için de çok önemli ve özel olacağına inandığını vurgulayan Ercan, şöyle konuştu:
"Yolculuk sırasında yaşayacağım sıkıntı ve zorluklar, annelerimizin bizi dünyaya getirirken çektiği meşakkatin yüzde 1'i bile olamaz ancak bir anlam bulsun diye bu zorlu, sancılı yolculuk sonrası inşallah anneme kavuşup o kutsal elini öpmek istiyorum. Herkesin annesi çok değerlidir. Tüm annelerin Anneler Gününü yürekten kutluyorum. Yolculuğumu da Ezine'nin merkezinde bulunan ve Ulu Önder Atatürk'ün çok değerli annesinin ismini taşıyan Zübeyde Hanım Meydanı'ndan başlatıyorum. Balıkesir'in Burhaniye ve İzmir'in Aliağa ilçelerinde mola vermeyi planlıyorum. 360 kilometrelik yolculuğum sonrası yarın anneme ulaşıp elini öperek Anneler Gününü kutlayacağım."
Ercan, evlilik yıl dönümü dolayısıyla eşi Rüveyda Ercan'a hediyesini verdikten sonra yola çıktı.
Kaynak: AA