Eskişehir’in En Genç Başkanı Mazbatasını Aldı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Belediye Başkanlığına seçilen ve kentin en genç belediye başkanı olduğu belirtilen 33 yaşındaki Hasan Kalın bugün mazbatasını aldı.

Eskişehir’in En Genç Başkanı Mazbatasını Aldı

Eskişehir Adliye Sarayı konferans salonunda düzenlenen mazbata töreninde, Seyitgazi Belediye Başkanı Kalın’ın yanı sıra AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ve partililer de hazır bulundu.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Eskişehir’in en genç Belediye Başkanı Hasan Kalın, uzun bir seçim sürecinin ardından milletin kendilerine Seyitgazi’ye hizmet etme görevini verdiğini kaydetti.

Seyitgazi’nin 45 köyü ve 2 beldesi de dahil olmak üzere her yere hizmet edeceklerini anlatan Kalın, “Hizmetlerimiz parti menşeili değil millet menşeilidir. Millete hizmet etmek için bundan sonra var gücümüzle çalışacağız. Milletimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Biz milletimize başkanlık değil, hizmetkarlık yapacağız” dedi.

İletişimin önemine de değinen Başkan Kalın, halka iyi iletişim kurarak bir bütün halinde çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Mazbata töreni, Meclis üyelerine mazbataların verilmesi ve Başkan Kalın’ın tebrikleri kabul etmesinin ardından sonra erdi.
Kaynak: İHA