Chp Edirne İl Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.


Bozkurt, yaptığı yazılı basın açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısına giderken Meclis'te yumruklu saldırıya uğradığını anımsatarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiç kimsenin önünde diz çökmemiş bir gelenekten geldiklerini belirtti.

Birlik içinde, varlık içinde, özgür biçimde Türkiye’nin birleştirici gücü olarak iktidar yürüyüşlerini kararlılıkla sürdüreceklerini söyleyen Bozkurt, Öyle birisi yumruk atacak diye biz geri adım atmayız, atmayacağız da. Bu yumruk Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımıza değil Türkiye Cumhuriyetimizde ki demokrasi isteyen ilerici, aydın, çağdaş, laik ve cumhuriyetçilere atılmıştır. Gerici ve karanlık güçlerin demokrasi inancımızı ve istemimizi yok etme çabalarına hiç bir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bizlere yapılan bu saldırının Türkiye Cumhuriyetinde hiçbir zaman hiç kimseye yapılmasını doğru bulmuyor ve böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.  Birlik içinde, varlık içinde, özgür biçimde Türkiye’nin birleştirici gücü olarak iktidar yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kaydetti

Kaynak: İHA