Şırnak’ta Çözüm Süreci Meyvelerini Vermeye Başladı

Şırnak'ta çözüm süreci ile birlikte yatırımlar artmaya başladı.

Şırnak’ta Çözüm Süreci Meyvelerini Vermeye Başladı

Şırnaklı iş adamı Mehmet İbrahimoğlu, çözüm sürecinin getirmiş olduğu güzel atmosferle birlikte Silopi ilçesinde giyim mağazası açtıklarını belirtti.

Vatandaşlar da mağazanın açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Açılış törenine Silopi belediye eş başkanları Emine Esmer, Seyfettin Aydemir, Sırtköy belediye başkanı Nuri Akman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Giyim mağazası sahibi Mehmet İbrahimoglu, çözüm sürecinin getirmiş olduğu rahatlık ile birlikte kendi bölgelerine yatırım yaptıklarını ifade etti.

İbrahimoğlu, “Biz bu hizmeti başka yerlerde yapabilirdik. Ama istedik ki bizim memleketimizde olsun. Buradaki vatandaşlar faydalansın. Güzellikler bu memlekette olsun istedik. Allah’ım bütün memleketlere güzellikler nasip etsin" dedi

Bölgede öğretmenlik yapan Azime Tunç ise böylesi yatırımların ilçeye gelmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Tunç, “Üç yıldır buradayım. Aslen Karamanlıyım. Ama gerçekten Silopi’de güzel bir yatırım olmuş. İnşallah devamı da gelir. Böyle güzel yatırımlar görmek istiyoruz. Dışarıdan gelen insanlar olarak da her ihtiyacımıza çözüm bulabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu

Kaynak: İHA