Makonder'den Sezon Öncesi Değerlendirme Toplantısı

Manavgat Konfeksiyoncular ve Deri Mamülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAKONDER), geleneksel hale getirdiği turizm öncesi değerlendirme toplantısını, Manavgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MAKONDER Başkanı Selahattin Demir, bu yılki turizm sezonundan umutlu olduklarını belirtti.

MAKONDER'in 2001 yılında faaliyetlerine başladığını anlatan Başkan Demir, derneğin her geçen gün büyüdüğünü ve üye sayısının arttığını söyledi.

Genelde açılan derneklerin %60'dan fazlasının çeşitli sebeplerle kapandığını dile getiren Demir,"Derneğimizin 13 yıldır büyüyerek ayakta kalması bir başarıdır. Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışma ve yardımlaşmayı sağlar. Gelişme ve ilerleme yönünde çalışmalarımız sürmelidir" diye konuştu.

2014 yılı turizm sezonunun hayırlı olmasını dileyen Demir, "Yaşadığımız, iş yaptığımız yer olan Manavgat, Türkiye'nin ve hatta dünyanın önemli bir turizm bölgesidir. Sizleri Manavgat'a, geçim kaynağımız olan turizme ve özellikle derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve ticaretimizin gelişmesi için çaba harcamalıyız. Başarıyı ancak birlik olup sesimizi gür çıkarabilirsek kazanabiliriz" dedi.

Kaynak: AA