Başkan Türel’den, Sandık Başkanlarına Teşekkür Yemeği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yerel seçimlerde oy çuvallarının başında sabahlayan partililere teşekkür ederek, “Geçmişte yaptığımız hizmet yağmurunun devamını sürdüreceğiz.

Hep birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Mart yerel seçimlerinde, görev yapan sandık başkanlarına Cam Piramit’te akşam yemeği verdi.

Yemekte konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise seçimden yüzlerinin akıyla çıktıklarını ifade etti.

Türel, seçimler öncesinde anketlerin AK Parti’yi birinci göstermesine rağmen muhalefetin yalan ve iftira kampanyalarına başvurduğunu ileri sürdü.

20 büyükşehir belediyesinin içerisinde CHP'den bayrağı devralan tek belediyenin Antalya olduğunu dile getiren Türel, “Bu başarı sizlerin sayesinde oldu. Başbakanımıza, hükümete, devlete karşı içeriden ve dışarıdan haince saldırıların çok arttığı bir dönem oldu. Buna rağmen aziz milletimiz bu saldırıya göğüs gerdi. Partili olmasa da bize güvenen destek olan herkese teşekkür ederim. Hepiniz fedakarca, azimle, inançla çalıştınız. Sizler bayrağı yere düşürmediniz, tekrar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne şanlı Türk bayrağını çektiniz. Sizlerin fedakarlığı inancı azmi siyasi tarihe geçecek kadar önemlidir” diye konuştu.

“BU BAŞARI SANDIK GÖREVLİLERİNİN”
AK Parti olarak Türkiye’de çok önemli başarılara imza attıklarının altını çizen Başkan Türel, “ Antalya’nın kazanılması Başbakanımızı, partililerimizi, büyüklerimizi en çok sevindiren sonuç oldu. Çünkü Antalya çok zordu. Bunu siz başardınız. Sizler oy çuvallarının başında uyumamadan demokrasiye sahip çıktınız. Sonuçlarda bir şaibe var demek istediler. 23 bin 400 oy farkıyla tekrar bayrağı devraldık. Bu sandık görevlisi kardeşlerimin başarısıdır” dedi.

“HİZMET YAĞMURU SÜRECEK”
Makam ve mevki için siyaset yapmadıklarına vurgu yapan Başkan Türel, “Yarın sandık görevlisi olarak devam etmem gerekiyorsa bunu da yaparım. Bundan gurur duyarım. Siyaseti komple sayanlar, bir takım odaklarla ittifak olarak görenler, Antalya seçiminde şaşırıp kaldılar. Bizim meselemiz Türkiye’nin istikbali, istiklali meselesidir. Antalya’ya en iyi hizmeti getireceğiz. Geçmişte yaptığımız hizmet yağmurunun devamını sürdüreceğiz. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Antalya’nın ne kadar kötü yönetildiğini herkes biliyor. Bu kadar dağınıklık, karışıklık olduğunu kimse bilmiyordu. Allah geçmiştekilerin yüzü suyu hürmetine Antalya’mızı korudu” şeklinde konuştu.

“REHAVETE KAPILMAK YOK”
Bu yıl yeni Büyükşehir modeline geçeceklerine değinen Başkan Türel, “ Bu kanunu hazırlayan heyetin içindeydim. Dolayısıyla bu kanunla artık Gazipaşa’dan, Kaş’a kadar en iyi hizmetin nasıl yürütüleceğini göstereceğiz. Ekibimiz tecrübeli ve güçlü. Bu süreci hızlı geçip, tüm Antalya’ya hizmeti sunmak için çalışacağız. Seçimde en üst sırayı aldık. Ama çıtayı hep birlikte artırmak zorundayız. Seçim bitti rehavete kapılmayalım. Uzun bir maratona girdik. Bu maratonda hep birlikte koşacağız. Hata yaptığımızda bizi siz uyaracaksınız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimlerde çok yıpratılmalarına rağmen mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

Antalya’da seçim döneminde gece gündüz görev yapan tüm partililere teşekkür eden Köse, Antalya’ya yarıda kalan hizmetlerinin aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA