Türkiye Öğrenci Meclisi Trabzon'da Toplandı

Trabzon'da, 81 ilin öğrenci meclisi başkanları bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24-27 Nisan'da çeşitli faaliyette bulunmak amacıyla Trabzon'a gelen gençlerle Belediye Miclisi salonunda bir araya geldi.
Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek, "Kendinizi çok iyi yetiştirin. Bunun için de doğru, planlı ve sebatkar çalışmanız gerekiyor. Zamanınızı çok iyi değerlendirin ve alanınızda en iyi olun. Dolu dolu ve insanlığa bir şeyler vererek yaşamaya çalışmanız lazım. Uygarlığı ve insan sevgisini yüreklerinizde taşıyın. Hür düşünce içerisinde olun. Her zaman, herkesin düşüncesini dinleyin" dedi.

Gençlerden en az iki yabancı dil öğrenmelerini de isteyen Gümrükçüoğlu, gençlere sağlıklı olmaları ve sigara içmemelerini de öğütledi.
Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeysa Soylu ise 81 ilin öğrenci meclis başkanlarını kentte ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Trabzon'da yapılan organizasyonla gençler arasında kültürel bağları ve iletişimi geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Soylu ve öğrenci temsilcileri de Gümrükçüoğlu'na çiçek takdim etti.
Kaynak: AA