Takdir Belgesi Alan Öğrencilere Masa ve Sandalye

Köprüköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) ortaklaşa yaptıkları proje kapsamında 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının 1. döneminde takdir belgesi alan öğrencilere çalışma masası ve sandalye verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve SYDV'nin yürüttüğü proje ile eğitim yılının birinci döneminde takdir belgesi alan ve maddi durumu iyi olmayan 150 ortaokul öğrencisi belirlendi.
Proje kapsamında öğrencileri evlerinde ziyaret eden yetkililer, çalışma masası ve sandalyeleri teslim etti. Çalışma masası ve sandalyelerini alan öğrenciler ve velileri yetkililere teşekkür etti.
Projeyi hayata geçiren Köprüköy Kaymakamı Ersin Boylu, yaptığı açıklamada, yaptıkları tespitlerde, öğrencilerin genel olarak evlerinde çalışma şartlarının uygun olmadığının belirlendiğini söyledi.

Boylu, "Zor şartlarda takdir belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin desteklenmesi ve onlara uygun çalışma ortamlarının hazırlanmasının başarılarını artıracağı düşüncesi projenin doğuşunda ana neden olmuştur" dedi.

Kaynak: AA