Add'den 23 Nisan Yürüyüşüne Davet

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi 2. Başkanı Cihan Taşar, 23 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’te Atatürk Caddesi Adalar girişinde başlayacak olan “Milli Egemenlik Yürüyüşü’nde Eskişehirlilerle buluşacaklarını söyledi.

Add'den 23 Nisan Yürüyüşüne Davet

Taşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda; ulusal egemenlik, demokrasi ve bağımsızlık mücadelesinin 94'üncü yıl dönümünü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladıklarını dile getirdi. 23 Nisan 1920’de açılan TBMM’nin Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adım olduğunu dile getiren ADD İkinci Başkanı Cihan Taşar, “Bugün geldiğimiz noktada ulus egemenliğinin ve Cumhuriyet'in tehdit altında olduğunu görüyoruz. Demokrasiyi sadece sandık olarak gören siyasal iktidar, milli irade bahanesiyle bir taraftan Cumhuriyet kazanımlarını yok ederken, bir taraftan da demokratik yönetimi, anayasal hukuk devletini ortadan kaldırmaktadır” ifadelerini kullandı.

Taşar, Atatürkçüler olarak ülkenin tam bağımsızlığı, üniter devleti, ulus devleti çağdaş demokratik laik, sosyal, hukuk devletini koruyacaklarını, ulus egemenliğinin asla yok edilemeyeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA