Yönetim ve Organizasyonda Yeni Yaklaşımlar Semineri

Düzce Üniversitesi Konferans salonunda Liderlik Topluluğu tarafından “Yönetim ve Organizasyonda Yeni Yaklaşımlar” konulu seminer düzenlendi.

Yönetim ve Organizasyonda Yeni Yaklaşımlar Semineri

Konuşmacı olarak İstanbul Kültür Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Tamer Koçel, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi, İşletme ve Yönetim Uzmanı Yrd. Doç. Dr. S. Kadri Mirze öğrencilere seminer verdiler.

Yönetim yaklaşımlarını anlatan Prof. Dr. Tamer Koçel, yönetimde değişim ve yaklaşım faktörlerinin önemini anlattı. Yönetimlerin teknoloji ve küreselleşme ile birlikte biçim değiştirdiğine dikkat çeken Koçel, bunun sonucunda da teknolojinin kurumsal iletişimde değişen rolünü dikkat çekici örneklerle öğrencilere sundu.

Uzman Yrd. Doç. Dr. S. Kadri Mirze küreselleşme ile birlikte kültür, davranış, değer yargıları ve teknolojinin ortak değerlerin oluşmasında etkin rol oynayarak coğrafi uzaklıkların önemini yitirmesine neden olduğunu belirtti.

Bunların sonucunda işletmelerde rekabet kavramının oluştuğunu ve yönetimlerin birbirlerini etkilediğini vurguladı.

Seminerin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Tamer Koçel ve Yrd. Doç. Dr. S. Kadri Mirze’ ye plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA