Ak Parti İl Teşkilatı'ndan Ergene'ye Tebrik Ziyareti

Manisa'nın Soma ilçesinde 3. dönem belediye başkanlığını kazanan Hasan Ergene’ye AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından tebrik ziyareti düzenlendi.

Ak Parti İl Teşkilatı'ndan Ergene'ye Tebrik Ziyareti

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve partililer Manisa'nın Soma ilçesinde önce AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan' ardından da 3. dönem belediye başkanlığını kazanan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'yi ziyaret etti. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin 2004 yılında belediye başkanı olduğundan bu yana Manisa’da örnek gösterdikleri bir belediye başkanı olduğunu kaydeden Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur, “Kendisi Soma’da ilk defa 3. Dönem belediye başkanlığını kazanarak kırılması güç bir rekora imza attı. Bu vesile ile kendisini tekrar tebrik ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. Bundan sonraki süreçte inşallah teşkilatımızla, partimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz ve başkanlarımızla birlikte Soma ve Manisa’mıza güzel hizmetleri kazandıracağız.” dedi.

“ELDE EDİLEN BAŞARI ORTAK BAŞARIDIR”
Başkan Ergene ise seçim dönemi öncesi ve sonrasında İl Teşkilatının desteklerini her zaman yanında hissettiğini belirterek, “Seçim kampanyamızda da her zaman yanımızda olarak Somamıza öncelik tanıdılar. Milletvekillerimiz, il başkanımız defalarca Soma’mıza geldiler. Programların hazırlanmasında, seçim kampanyalarının hazırlanmasında çok önemli destekleri oldu. Neticede ortada bir başarı varsa bu başarı hepimizin elde ettiği ortak bir başarıdır. Soma ilçe Başkanımız, teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız ve il teşkilatımızın destekleriyle elde edilmiş bir başarıdır. İnşallah bizde bu elde ettiğimiz başarı neticesinde Soma halkına layık olmaya çalışacağız. Partimize layık olmaya çalışacağız. Ak Parti’nin görüşleri ve onların bize yönelttiği direktifler doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA