Yeni Başkanlara Tatso ve Bigiad'dan Tebrik Ziyareti

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ile Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD), yeni belediye başkanlarını ziyaret etti.

TATSO ve BİGİAD heyeti, ziyaretler kapsamında Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Mutki Belediye Başkanı Özcan Birlik, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Ahlat'ın Ovakışla beldesi Belediye Başkanı Ahmet Demir'i makamlarında ziyaret etti.
Heyet, belediye başkanlarına yeni görevinde başarı dileklerinde bulunurken, başkanlar da heyet üyelerine projeleriyle ilgili bilgi verdi. Heyet üyeleri, Bitlis ve ilçelerinin kalkınması için yapılan her yatırımın yanında yer alarak imkanları dahilinde destek olacaklarını ifade etti.

Başkanları tebrik ederek başarı dileklerinde bulunan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, memleket için yapılan her yatırım ve projenin yanında yer almaya hazır olduklarını söyledi.

BİGİAD Şube Başkanı Cengiz Şahin ise aynı gemide yol aldıklarını, dolayısıyla bu süreçte üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi.
Kaynak: AA