Sulama Birliğinden Dsi 13. Bölge Müdürü Özgür’e Ziyaret

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ü makamında ziyaret eden Aksu Kuzey Sulama Birlik Başkanı Muhammet Toy, çalışmalar ve sulama birliklerine katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Sulama Birliğinden Dsi 13. Bölge Müdürü Özgür’e Ziyaret

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Antalya ve bağlı 19 ilçeye hizmet götürdüklerini söyledi.

Özgür, “DSİ olarak Antalya’da su kaynaklarını yerli yerinde kullanma, depolama ve vatandaşlarımızın istifadesine sunmak için ekibimizle birlikte gayretli bir çalışma içerisindeyiz 23 adet göl ve su projelerimizin inşaatları devam ederken, diğer taraftan da taşkınları önlemek için dere ıslah çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Aksu ilçesinde de DSİ olarak yatırımların devam ettiğini kaydeden Özgür, “1 Mart 2014 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Avrupa Birliği Bakanımız ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ve DSİ Genel Müdürümüz Akif Özkaldı’nın teşrifleri ile Küçük Aksu Barajının temelini coşkulu bir merasimle attık. İnşaat çalışmamız devam ediyor. Diğer taraftan ülkemiz ve Antalya’mız için çok önemli olan EXPO 2016 Fuar Alanını ve Aksu İlçemizi taşkınlardan koruyacak olan Aksu Çayı ıslah çalışması inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

Özgür, Aksu ilçesinde yapılan çalışmalarda DSİ’ye yardımcı olan Aksu Kuzey Sulama Birlik Başkanı Muhammet Toy’a teşekkür etti.

Aksu Kuzey Sulama Birlik Başkanı Muhammet Toy ise, Turkay Özgür ve Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan’a Aksu ilçesinde yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Kaynak: İHA