Altunbaş Ortahisar Halkına Teşekkür Etti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, dün gerçekleştirilen seçimde AK Parti adayı Ahmet Metin Genç’e gösterilen ilgi alaka ve destekten ötürü teşekkür etti.

Altunbaş Ortahisar Halkına Teşekkür Etti

AK parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Ortahisar İlçe binasında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Altunbaş yapılan seçimlerde Ahmet Metin Genç ve partilerine halkın gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Altunbaş, halkın Türkiye’de ve Trabzon’da son dönemde yapılan söylentilere gereken cevabı verdiğini dile getirdi. Asla şımarıklık yapmayacaklarını söyleyen Altunbaş , “Çalışmalarımıza başlayacağız. Bizim sorumluluklarımızda oy oranı ile artıyor. Bize oy versin vermesin herkese teşekkür ediyorum. Halkımız istikrara oy verdi. Başbakanımıza güvendiğini kanıtladı” dedi.

Elde edilen sonucun, birlik, beraberlik ve kardeşliğin bir neticesi olduğunu belirterek sözlerini sürürden Altunbaş “Bu sonuçlar birlik, beraberlik ve kardeşlikle yapılan her işten netice alınacağının bir göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevinmeyi de üzülmeyi de bilmemiz lazım. Kaybetmekte kazanmakta bir asalet gerektirir. Güzel bir yarış oldu. Huzurlu bir seçim oldu Ortahisar’da. Bunun için yarışa dahil olan bütün partilerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum” diye konuştu.

AK Parti iktidarı olarak bütün milletin iktidarı olduklarını kaydeden Altunbaş, bundan sonra AK Belediyeciliği Ortahisarlılar’ın yakından hissedeceklerini, sorumluluklarını ve omuzlarındaki yükün daha da arttığını bildiklerini söyledi.

Kaynak: İHA