Ak Parti’den Esnaf Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer yerel seçim çalışmalarına esnaf gezileri ile devam ediyor.

Ak Parti’den Esnaf Ziyaretleri
İşyerlerini tek tek dolaşarak ziyaret eden İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer, esnaflara bol kazançlar temennisinde bulundu. AK Parti kadrolarının seçimden seçime değil her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını belirten İl Başkanı Burhan Çakır; “12 yıllık AK Parti iktidarında her zaman vatandaşımızın yanında yer aldık. Milletimizin ve esnafımızın yanında seçimden seçime değil her zaman olduk. AK Parti kadrolarının diğer siyasi partilerden farkımız hizmet dedik. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan hizmetler yapıldı. Ülkemizde büyük değişim ve gelişime imza atıldı. Erzincan bu değişim ve gelişimden çok şükür nasibini aldı ve almaya devam edecektir. Ziyaretlerimizde esnaflarımız ve halkımız AK Parti kadrolarının çalışmalarını ve hizmetlerini takdirle karşılıyor. “ dedi.


HİZMET BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINI SÜRDÜRECEĞİZ
Her gittikleri yerde her çaldıkları kapılarda güler yüzle karşılandıklarını söyleyen AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ise; “Hemşehrilerimiz her gittiğimiz yerde bizi bağırlarına basıyorlar. Erzincanımız için AK Kadrolar olarak çok çalıştık ve çok iş yaptık. Bundan sonra da çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Göreve geldiklerinde hizmet belediyeciliği anlayışını sürdüreceklerini belirten Başsoy; “Erzincan’nın 12 yılda nereden nereye geldiğini herkes görüyor. AK Parti İktidarı ve AK Belediyeler ne söz verdiyse yaptı. 30 Mart’ta yeni bir dönem daha başlıyor. Yeni projelerimiz ve yapacaklarımız var. Erzincan’ı ekonomisi, eğitimi, sağlığı, ulaşımı ve her yönü ile büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA