Bakan Yılmaz, Bingöllüler İle Bir Araya Geldi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ülkenin istikrarını bozmak isteyenlere karşı milletin en güzel cevabı 30 Mart'ta sandıklarda vereceğini belirterek, "Huzur ve barış istiyorsak, kurulan tuzakları boşa çıkartmalıyız" dedi.

Bakan Yılmaz, Bingöllüler İle Bir Araya Geldi

Bakan Yılmaz, Malatya programı kapsamında Malatya Bingöl Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Öz Çağrı Düğün ve Mevlit Salonu'nda Bingöllüler ile buluşan Yılmaz, "Bingöl'de ve Malatya'da çok güzel hizmetler yapıyoruz" dedi.

Yılmaz, 30 Mart yerel seçimlerinin yerel seçimin ötesine geçtiğini vurgulayarak, son yaşanan olaylar nedeniyle yerel seçimlerin farklı bir özellik taşıdığını belirtti.

30 Mart yerel seçimlerinin referandum haline dönüştüğünü ifade eden Bakan Yılmaz, "Biz Türkiye'de istikrarın sürmesini istiyorsak, çözüm sürecinin devam etmesini istiyorsak, huzur istiyorsak, kurulan tuzakları boşa çıkarmamız lazım. Çözüm süreciyle ilgili konuşacak olursak; gövdesini taşın altına koyan böyle bir Başbakan olmasa, böyle güçlü bir hükümet olmasa, bu kadar ağır bir soruna hiçbir hükümet el atabilir miydi? İşte bunu birileri biliyor. Çözüm sürecini sabote etmek, süreci eksik bırakmak için Başbakan'a saldırıyorlar. Bu hükümetin istikrarına saldırıyorlar. Onlar istiyorlar ki, Türkiye eski günlerine geri dönsün. Ama inşallah sizler 30 Mart'ta sandıklarda kurulan bu tuzakları bozacaksınız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA