Alibeyköy’de Büyük Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, bugün partililerle birlikte Alibeyköy sokaklarında büyük sevgi yürüyüşü yaptı.

Alibeyköy’de Büyük Sevgi Yürüyüşü

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, tüm teşkilat, yediden yetmişe herkes, AK kadrolarla birlikte yürüdü. AK Partililer öğle namazından sonra Yeşilpınar’da Pınar Camii önünde toplanarak büyük sevgi yürüyüşüne başladılar. AK Parti ve Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyen Eyüplü AK Partililer, Yeşilpınar’dan dolaşarak Alibeyköy’e kadar geldi. Saat 13.00’de başlayan sevgi yürüyüşü, 18.00’e kadar sürdü.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, “Bizim yolumuz millete hizmet yoludur. Her kesimden Eyüplümüzün hizmetkarı olduğumuzu bir kez daha göstermek için Eyüp’ün sokaklarındayız. AK Parti'nin belediyecilik anlayışında herkese objektif, herkese adil yaklaşım ilkesi vardır. Bu coşku, bu heyecan, bu sevgi hiç bitmeyecek. İçimiz millet aşkıyla, millet hizmet sevdasıyla dopdolu. Daima Eyüp daima hizmet” dedi.

Kaynak: İHA