Mhp Ankara Milletvekili Topçu Esnafı Ziyaret Etti

MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Şereflikoçhisar'da esnafı ziyaret ederek 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

Topçu, Şereflikoçhisar'da İsmet Paşa Caddesindeki esnafı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Alıcı, MHP İlçe Başkanı Sinan Ekinci ve partililer ile ziyaret etti.
Yerel seçimlerde MHP Şereflikoçhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Alıcı'ya destek isteyen Topçu ilçe teşkilatında partililere seslenerek iktidar partisinin sandıkta kendi yaptığı hırsızlığı, rüşveti, yolsuzluğu aklarım düşüncesiyle her şeyi milli irade kavramıyla açıklamak istediğini savundu.
Topçu, "Bu millet 3 dönemdir size oy verdi, AK Parti'ye oy veren kardeşlerimize sesleniyorum, artık AK Parti'nin gerçek yüzü ortaya çıktı, bu milletin artık teveccüh göstermeyeceğini biliyoruz, gittiğimiz yerlerde bize artık 'bizi bu insanlardan kurtarın' şeklinde yakınması var'' dedi.

- "Çocuklar 'Hırsızım, yolsuzum, rüşvetçiyim' mi diyecek?"
AK Parti iktidarının sosyal sermaye olarak adlandırdıkları aileyi aile yapan temel değerleri ve millete kadar giden bütün temel değerleri yıktığını öne süren Topçu, "Aileler mahvoldu, bu süreç millete kadar gidiyor, Tayyip Erdoğan tarihi kahramanlarımızla dalga geçer hale geldi, tarih şuurumuzla oynadı, bizim 1000 yıldan beri kardığımız bir kardeşliğimiz, birlik hukukumuz vardı, bunların hepsini mahvetti, Andımız bunlardan bir tanesidir, 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' diyorduk şimdi çocuklar 'Hırsızım, yolsuzum, rüşvetçiyim' mi diyecek bundan sonra? Dağlarımızda yazan 'Ne Mutlu Türküm' yazıları kaldırıldı, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldı" diye konuştu.


Kaynak: AA