Kırşehir Haber24 10. Yılını Çoşkulu Bir Kalabalıkla Kutladı

Kırşehir Haber24 medya kuruluşlarının 10. yılı kutlamaları anısına düzenlenen törenle 1. ‘Altın Kalem’ ödülleri sahiplerini buldu.

Kırşehir Haber24 10. Yılını Çoşkulu Bir Kalabalıkla Kutladı

Çoşkulu bir kalabalığın katıldığı törende Kırşehir Haber24 Genel Yayın Yönetmeni Alparslan Demirbaş, ‘Kırşehir için yerelde ve genelde kamuoyunu doğru bilgilendirme görevini üstleniyoruz’ dedi.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte üst düzey yöneticilerin katıldığı program da Hüseyin Kağıt, okuduğu Kırşehir türküleri ile katılımcıları coşturdu.

Programın açılış konuşmasını yapan Kırşehir Haber24 Genel Yayın Yönetmeni Alparslan Demirbaş, “Kırşehir için her alanda olduğu gibi mesleki alanımızda da elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. On yıldır, Kırşehir’in yerel de gündemini oluştururken daima tarafsız olmayı ve kendimize güven duymayı ilke edindik.

Bugün on yıl önce yola çıkarken gördüğümüz bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Kırşehir bize güveniyor bizde Kırşehir, için tarafsızlık ve doğruluğumuzdan taviz vermiyoruz. Yerelde yaşadığımız problemleri gündeme taşırken kişisel hak ihlalleri yapmamanın gayreti içerisinde gazeteciliğin ne zorluklarda yapılmaya çalışıldığını göstermeyi kendimizde bir borç biliyoruz. Önemsediğimiz değerlerin önemsenmesi adına Kırşehir’in büyümesi için kendi alanımızda büyük bir gayretin içerisinde olduğumuzun bilinmesi en büyük arzumdur” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin medyanın önemi ve yerelde Haber24 portalının Kırşehir’e sağladığı katkıları anlattığı programda Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’da yerel de güçlü bir medyanın şehrin sorunlarının aktarılmasında öncü olabileceğini söyledi.

Kırşehir’de bulunan bürokrasinin yerel medyaya yaptığı katkı ve basın özgürlüğünün her noktada şehrin kalkınmasında önemli bir güç olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan, “Kırşehir’in kalkınması adına biz vekiller olarak elimizden gelenin en iyisini yaparken, yerelde de güçlü medya şehrin menfaatleri noktasında üzerine düşeni yapıyor. Bizler de bu noktada medyayı elimizden gelen ölçüler doğrultusunda destekliyoruz” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Kırşehir’de bulunan ve yurt dışından gelen Kırşehirliler, belediye başkanları,eğitimciler ve gazeteciler ‘Altın Kalem’ ödülünü Haber24 portalı Genel Yayın Yönetmeni Alparslan Demirbaş’dan aldı.
Kaynak: İHA